Käies täna poes ja veel tühja kõhuga ning nähes krõbekana – mis on mu lemmik, siis tekkis ikka kiusatus küll . 😀 Nähes,et kg hind on 17.99€ kadus hetkeks isu ja mõtlesin, et ah pean küll koju sõitma tühja kõhuga kuid tühja sellest, sest ise tehtud on ikka ise tehtud ja hästi tehtud . 😀

Kuna nii mitmed kes on näinud juba Merka Tegutseb Facebooki lehel minu postitust selle tegemisest, siis on küsitud ka retsepti, et kuidas mina teen ? Panen kirja siis oma retsepti siia.

500g broilerifileed

2 muna

Soola

Pipart

Broilerimaitseainet

Kellogseid

Magusat tšillikastet

Lõika filee ribadeks ning maitsesta need soola,pipra ja broilerimaitseainega. Nüüd võta supikauss ja kalla sinna kellogseid silma järgi ning purusta need ja sega broilerimaitseainega. Klopi lahti kaks muna . Võta ükshaaval ribasid ja kasta need munast läbi ning siis paneeri kellogsitega. Pane pann sooja koos õliga , kui õli on soe, siis pane paneeritud broilerifilee ribad küpsema. Valmis ribad tõsta pannilt alguses otse paberile nõrguma,et ei jääks liiga rasvased. Pärast vala peale magusat tšillikastet . Head isu !


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga