Käisime täna ja vaatasime ka üle, siis selle just avatud Lihulas Grossi Toidukaubad. Mulle seal meeldis, sest on mõnusalt suur , kauba valik on suur ja värske. Vaatasin, et värsked lühikesed kurgid on nii hea hinnaga,et pidin kohe 2kg neid ostma, sest noh ise söön ja merisead tahavad ka ju maiustada . 😜
Kuna sain päris mitmeid kirju küsimusega, et kuidas ma neid kurke tegin, siis lisan retsepti ka siia !
1kg lühikesi kurke
Värsket tilli
1 spl soola
1 spl suhkurt
1 spl sinepiseemneid
6 küüslauguküünt
Selleks, et kurgid kiiremini valmis saaksid, siis lõikasin kurgid pikuti neljaks . Panin need kilekotti, sinna lisasin küüslauguküüned – lõikasin pooleks ja siis õhukesteks viiludeks. Juurde lisasi soola, suhkru ja sinepiseemned. Sulgesin koti ja raputasin segamini. Söö 2h pärast. Värske krõmpsuv ja imemaitsev suutäis!
Lisa kommentaar